maanantai 21. huhtikuuta 2014

Triathlonistien toisenlainen pääsiäinen

Ilmojen haltijat olivat anteliaalla tuulella ja loihtivat pääsiäiseksi kevään upeimmat ulkoilukelit. Moni saikin toteutettua tehokkaan 5-päiväisen treenijakson jaoston yhteistreeneissä. Ohessa lyhyt kimara mitä kaikkea pitkän viikonlopun aikana tapahtuikaan. Urheilun tiimoilta siis.

Pääsiäisen treenit pyörähtivät käyntiin torstaina Kupittaan velodromilla vaihto- ja yhdistelmätreenillä. Tasainen suhina kävi kun toistakymmentä urheilijaa kiersi rataa välillä pyörällä ja välillä juosten. Mainio harjoitus harjoitella nopeita vaihtoja ja toteuttaa jalat pyöräilyn jälkeiseen juoksuun.


Perjantaiaamulla treenit jatkuivat aerobisen kynnyksen juoksutestillä. Vähän harvalukuisempi osallistujajoukko kiersi "Skanssin kierrosta" 15 km ja puolimaratonin verran. Lienikö aamu-unisuutta vai mitä, mutta iltapäivän yhteisellä pyörälenkillä osallistujia oli reilusti enemmän. Kakskerran kierroksella tuli varmistettua, että järven jäät ovat sulaneet ja nyt vain odotellaan vesien lämpeämistä.

Lauantaiaamu alkoi uintitreenillä Impivaarassa. Nelisataset olivat aamun teema, ja niitä kauhottiin viidestä kymmeneen kertaan kunnosta riippuen. Pienen tankkaustauon jälkeen päivän päätreeni tehtiin pyörällä Hirvensalon maisemissa. Tunnin verran vuorovetoa Pikisaaren lenkillä. Toijaistenmäki piti huolen, että syke nousi kerran kierroksessa muutenkin kuin omalla vetovuorolla. Samalla reitillä muuten ajetaan Simo Klimscheffskij´n muistoajo ensi lauantaina, TS kortteliajojen aattona.






Sunnuntai valkeni myös kirkkaana ja vuorossa oli pitkä pyörälenkki. Lähes kymmenpäinen joukko kierteli Varsinais-Suomen teitä 3-5 tunnin ajan. Illalla palauttavaa uintia Markuksen ohjauksessa.

Maanantaina oli vuorossa legendaarinen yhdistelmäharjoitus - pitkä pyöräily maustettuna porrasjuoksutreenillä Paimion hyppyrimäessä. Huipulta oli upeat maisemat ja sykekin nousi kiitettävästi. Puolen tunnin kapuamisen jälkeen loppuverryttelyksi vielä 2-3 tuntia pyöräilyä. Hieno päätös pääsiäiselle, jonka varmasti kaikki 19 mukana ollutta allekirjoittavat.




  



Osallistumisaktiivisuus pääsiäisen treeneissä oli korkea ja fiilis mainio. Osa taisi osallistua lähes jokaiseen treeniin ja osa ilahdutti läsnäolollaan yhdessä tai kahdessa treenissä. Hienoa oli huomata, että treeneihin osallistui "vakioporukan" lisäksi monia uudempia jäseniä, jaoston junioreja sekä kokeneita konkareita. Olipa mukana myös pari vierailevaa kasvoa Helsingistä. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää toinen toistamme tsempaten. Kaikki vain rohkeasti mukaan yhteistreeneihin! 
 
Käykäähän muuten lukemassa myös seuramme triatleettien omista blogeista heidän keväisiä treenikuulumisia ja kesän kisasuunnitelmia. Linkit löytyvät oikeasta sivupalkista. Jos joku muukin pitää blogia ja haluaisi jakaa sen seurakavereidensa kanssa, niin laittakaahan viestiä minulle, niin lisään listaan.

- Sari

Kuvakimaran teille tarjosivat Pia, Kimmo, Sari ja Pekka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti