torstai 15. toukokuuta 2014

Darby starttaa Lanzaroten Ironman-kisassa viikonloppuna

Salossa asuva ammattilaistriathlonisti ja hallitseva puolimatkan Suomen Mestari Darby Thomas osallistuu Ironman-kisaan Lanzarotella tulevana viikonloppuna. Aikaisempina kausina puolimatkan kisoihin keskittynyt Thomas debytoi Ironman-matkalla Wisconsinissa viime syksynä sijoittuen heti seitsemänneksi. Tällä kaudella hän on jo kilpaillut Ironman-kisan Etelä-Afrikassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi kovassa kansainvälisessä seurassa.

Lanzaroten Ironman-kisa on tunnettu haastavasta reitistään, jonka pyöräosuus tarjoaa yli 2000m nousua ja pahamaineisen kovia tuuliolosuhteita. Tällaiset olosuhteet sopivat hyvin vahvana pyöräilijänä tunnetulle Thomakselle.
- Lanzarotella tavoitteeni on parantaa suoritustani kahdesta edellisestä Ironman-kisasta, Thomas painottaa ja jatkaa, että tavoitteeni on sijoittua kolmen parhaan joukkoon.”

Kauden päätavoitteena Thomaksella on päästä kilpailemaan Ironman-matkan MM-kisoihin Havaijilla. Häneltä kuin muiltakin ammattilaisena kilpailevilta MM-kisoihin osallistuminen vaatii hyviä sijoituksia kauden muissa Ironman-kisoissa, ja Thomaksen panokset ovat kovat.
- Tällä kaudella tulokseni ovat olleet suunnitelmien mukaisia ja hyvällä suorituksella Lanzarotella otan tärkeän askeleen kohti kauden päätavoitettani, Thomas tähdentää.

Ironman Lanzarotea voi seurata livenä ironman.com -sivustolla ja Thomaksen twitter-tililtä @darbythomas_FI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti